Cruyff Court Brazil

Client:

Instituto Plataforma Brasil

Floor Space:

200 m2

TEKTON is involved in a revitalisation plan for the first Johan Cruyff Court in Brazil and Latin America, that opened in 2006. These are the first ideas for an extension of the Cruyff Court in Sao Paulo.

The surroundings of the field will be improved and this will provide better access to the field and recognisability.
What used to be a warehouse behind the soccer field, will become a place for cultural activities, administrative matters and a canteen that will provide healthy lunches.

Recycled materials will be used throughout the whole building. This also adds expression the the total. On the sliding doors that are part of the facade, there will be painted a portrait of Johan Cruijff by studio KOBRA.

 

 

By :
Comments : Off