Apartment Buiksloterham

Client:

Koop­man Inter­na­tional B.V.

Con­trac­tor:

HSB bouw

Com­mence­ment | Completion

2015 — 2016

Floor Space

360 m2

 

These apart­ments are part of a mixed use build­ing. They are set in a won­der­ful loca­tion: on one side a wide canal with a lively view on the Ams­ter­dam har­bour, on the other side a spa­cious roof ter­race from which you look back to the city cen­tre. The high liv­ing room behind a glass cur­tain wall with a bal­cony, is on the canal side. Sim­i­larly, the high din­ing room/kitchen have access to the roof ter­race. In the mid­dle of the floor plan is a ser­vice block,the bed­rooms, and a study with open con­nec­tion to the liv­ing room. The mez­za­nine has a set back to leave the large win­dows free and allow for greater day light pen­e­tra­tion. This results in a sur­pris­ing void in the bedrooms.

 

By :
Comments : Off