• Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI

Factory BMI

Client:

Blok Mechanische industrie BV, Velsen Noord

Contractor:

Lokhorst BV, Beverwijk

Commencement | Completion

2000 – 2002

Floor Space

office and industry 3.500 m2

The Hoogoven site is a place where engi­neer­ing works have been built among many exist­ing and new build­ings. The Fac­tory BMI build­ing has a prominent main form, sit­u­ated along the route to the entry of the Hoogoven site. The vol­ume and mate­ri­al­ of the build­ing are restrained, and have a sim­ple expres­sion in con­trast to the great vari­ety of forms of the sur­round­ings. From the dark brick vol­ume of the office, a plinth con­nects the steel fac­tory hall. The facade of this hall is only opened at select locations where entries are nec­es­sary, the fac­tory doors, and the sides next to the raised crane lanes, are translu­cent; through which day­light pen­e­trates far into the fac­tory itself. The inte­rior of the offices are light and detailed with wood to give a nat­ural tone.

 

By :
Comments : Off
  • Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI

Factory BMI

Client:

Blok Mechanische industrie BV, Velsen Noord

Contractor:

Lokhorst BV, Beverwijk

Commencement | Completion

2000 – 2002

Floor Space

office and industry 3.500 m2

The Hoogoven site is a place where engi­neer­ing works have been built among many exist­ing and new build­ings. The Fac­tory BMI build­ing has a prominent main form, sit­u­ated along the route to the entry of the Hoogoven site. The vol­ume and mate­ri­al­ of the build­ing are restrained, and have a sim­ple expres­sion in con­trast to the great vari­ety of forms of the sur­round­ings. From the dark brick vol­ume of the office, a plinth con­nects the steel fac­tory hall. The facade of this hall is only opened at select locations where entries are nec­es­sary, the fac­tory doors, and the sides next to the raised crane lanes, are translu­cent; through which day­light pen­e­trates far into the fac­tory itself. The inte­rior of the offices are light and detailed with wood to give a nat­ural tone.

 

By :
Comments : Off
  • Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI
  • Factory BMI

厂房 BMI

客户:

Blok Mechanische industrie BV, Velsen Noord

承包商:

Lokhorst BV, Beverwijk

起止日期:

2000 – 2002

建筑面积:

office and industry 3.500 m2

高炉站位于一个工程建筑汇集的场地中。工厂位于沿着路线到高炉站的入口处,由一个鲜明的主体量构成。为了与周围的建造环境和自身的体量产生对比,建筑采用了简单的材质表达式。办公室用暗色砖表达,一个钢做的底座连接了各体量。建筑立面只在必要的地方打开,厂房的门是透明的,日光可以通过门进入厂房内,办公室内部用自然色调的木条饰面。

 

By :
Comments : Off